HYPOBONUS

EXKLUZÍVNE Predaj 2 izbový byt, Miloslavov, projekt MILHOME, Cena: 145.000€

Uložiť inzerát      Naše služby      Obhliadka

Detail ponuky

Číslo ponuky: ZA014848

Popis

Cena 145 000 €
Typ nehnuteľnosti Byty
Inzertná kategória Predaj
Stav nehnuteľnosti Novostavba
Plocha 43 m2
Kraj Bratislavský kraj
Okres Senec
Obec Miloslavov

Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt o výmere 38 m2 + 5 m2 balkón v projekte MILHOME na Holubej ulici v obci Miloslavov

Byt sa nachádzá v bytovom dome (novostavba z roku 2023) s výťahom na 3 poschodí z 3 (na tomto poschodí sú len 2 byty), je orientovaný na východ a je kompletne zariadený (chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska a elektrická rúra, TV, práčka, manželská posteľ, rozkladacia sedacia súprava, rozkladací stôl pre 6 ľudí so stoličkami, podlahové kúrenie ovládané v každej mietnosti samostatne, rekuperácia a klimatizácia). 

Dispozícia je nasledovná: vstupná chodba (rolldor na ľavej strane) s prechodom do ostatných miestností a kúpeľne so sprchovým kútom a s WC, po pravej strane prvá miestnosť určená pre spálňu a druhá pre spoločnú kuchyňu s jedálňou a obývacou izbou s výstupom na balkón. Prevádzkové náklady sú 150 € / mesiac (energie, internet, správcovský poplatok). 

Byt je veľmi vhodný aj ako investícia na prenájom.

Video prehliadka: youtube.com/watch?v=yEUooP0Hrhk

Možnosť dokúpiť vlastné parkovacie miesto priamo pred bytovým domom v cene 10.000 .

Lokalita: obec Miloslavov sa nachádza 10 km juhovýchodne od hlavného mesta Bratislavy v hornej časti Žitného ostrova na Podunajskej nížine. Projekt MILHOME má výbornú polohu v tichej časti obce, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou vrátane detských ihrísk, materskej školy, školy, potravín, reštaurácií, lekárne, malého nákupného centra a železničnej stanice s priamym napojením na Bratislavu. Vďaka vybudovanej infraštruktúre sa zlepšila dostupnosť do Bratislavy aj autom cez D4/R7 (23 km na Nivy, 20 min) alebo po Vinohradníckej ulici (16 km na Nivy, 25 min).

MGM Reality zabezbečia všetky náležitosti / služby ohľadom kúpy a predaja Vašej nehnuteľnosti.

Túto ponuku nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014848. Call centrum tel: 0910 86 11 86.

 

 

 



Stručná história Slovenska

Prvý štátny útvar Slovanov na území dnešného Slovenska bola Samova ríša (7. storočie), neskôr Nitrianske kniežatstvo (začiatok 9. storočia), ktorého spojením s Moravským kniežatstvom vznikla v roku 833 Veľká Morava. Od polovice 10. do konca 11. storočia sa územie Slovenska postupne začlenilo do Uhorska, ktoré sa v roku 1526 stalo súčasťou Rakúskej monarchie (Habsburskej monarchie), od roku 1867 nazývanej Rakúsko-Uhorsko. Po rozpade Rakúsko-Uhorska v roku 1918 bolo Slovensko súčasťou Česko-Slovenska až do roku 1993 (okrem obdobia samostatnosti počas vojnovej Slovenskej republiky). 1. januára 1993 vznikla rozdelením tohto štátneho útvaru samostatná Slovenská republika.

Slovenská republika je parlamentnou demokraciou, štátnym jazykom je slovenčina. Od 1. mája 2004 je Slovensko členom Európskej únie, od 21. decembra 2007 je členom Schengenského priestoru. Od 1. januára 2009 je 16. členom Európskej menovej únie – eurozóny a oficiálnou menou sa stalo euro, ktoré vystriedalo slovenskú korunu.