HYPOBONUS

EXKLUZÍVNE! Posledný rodinný dom v úspešnom projekte, 4 izby, krásne prostredie, Púchov - Beluša, Cena: 235.000 €

Uložiť inzerát      Naše služby      Obhliadka

Detail ponuky

Číslo ponuky: ZA014963

Popis

Cena 235 000 €
Typ nehnuteľnosti Domy
Inzertná kategória Predaj
Stav nehnuteľnosti Novostavba
Plocha 95 m2
Výmera pozemkov 223 m2
Kraj Trenčiansky kraj
Okres Púchov
Obec Púchov

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj moderný 4-izbový rodinný dom úžitkovou plochou 95 m2 a adresou blízko mesta i prírody. Je samostatnou prevádzkovou jednotkou dvojdomu a situovaný na slnečnom, rovinatom pozemku o výmere 223 m2. V súčasnosti je nehnuteľnosť s nádhernými atypickými oknami ponúkaná v štádiu stavby „štandard“.
Obrovským benefitom je lokalita Beluša pri Púchove, obec s pestrou občianskou vybavenosťou a turistickou oblasťou Belušské Slatiny za oknami.

DISPOZÍCIA
Dom je s ohľadom na čo najlepšiu funkčnosť a komfort rozdelený na 2 podlažia, pričom sa predpokladá, že prízemie bude jeho spoločenskou časťou a poschodie bude venované odpočinkovým činnostiam či pracovným alebo študijným aktivitám. Izby sú krásne presvetlené, okná s najväčšou plochou smerujú na severozápad a juhovýchod. Pozostáva z nasledovných miestností:
PRÍZEMIE:
- obývacia izba / 26,4 m2/ s priestorom pre jedálenskú časť a krb, vizuálne prepojená s kuchyňou, ponúka výhľady do okolitej krajiny;
- kuchyňa / 12,5 m2/ s oknom, s dostatkom miesta i pre linku zahŕňajúcu raňajkový pult;
- toaleta / 2,2 m2/ ako samostatná miestnosť s wc misou a umývadlom;
- vstupná chodba / 4,0 m2/ s priestorom pre šatníky.
Terasa na úrovni záhrady je prístupná z obývacej izby.
POSCHODIE:
- spálňa / 13,0 m2/;
- detská izba I / 11,0 m2/ alebo hosťovská izba či pracovňa;
- detská izba II / 12,4 m2/ alebo hosťovská izba či pracovňa;
- kúpeľňa / 5,5 m2/ s oknom a umývadlom, toaletou a sprchovacím kútom;
- technická miestnosť / 1,6 m2/;
- komunikačná chodba / 4,0 m2/ spájajúca jednotlivé miestnosti poschodia a schodisko.

TECHNICKÉ A STAVEBNÉ PARAMETRE
Rodinný dom je ponúkaný v prevedení „štandard“, čo okrem iného zahŕňa: položená kvalitná dlažba a dizajnové podlahy, moderný obklad v sociálnych zariadeniach, inštalácia prvotriednej sanity, osadenie interiérových dverí a farebne ladiacich zárubní, bezpečnostné vstupné dvere, odborne prevedené schodisko s bodovým dosvetlením, prípravy pre kuchynskú linku a krb, tepelné čerpadlo.
Nehnuteľnosť je vyhotovená z tehly Porotherm, strechu tvorí betónová krytina Bramac. Okná z nemeckých profilov Schuco spĺňajú štandardy pre nízkoenergetické rodinné domy. Vykurovanie a ohrev vody zabezpečí  tepelné čerpadlo. Kúrenie bude v celom dome podlahové.
Kombinácia uvedených materiálov zaručuje nízke mesačné náklady na prevádzku rodinného domu.
Inžinierske siete: mestský vodovod, plyn, prípojka nízkeho napätia, betónová žumpa.

EXTERIÉR DOMU
Zhotoviteľ stavby zabezpečil kvalitnú príjazdovú cestu. Ďalšie svoje činnosti sústredí na parkovaciu plochu, plot, terasu ,trávnik a výsadbu zelene v okolí domu. Súčasťou projektu je i kamerový a zabezpečovací systém.
Prístupová cesta k nehnuteľnosti je súkromná, čo obyvateľom poskytne dostatok súkromia a minimálny pohyb vozidiel v najbližšom okolí.

REALIZÁCIA STAVBY
Stavbu domu zabezpečujú overení dodávatelia s dlhoročnou praxou na stavebnou trhu. Pri projektovaní a realizácii výstavby dbajú na architektonicky zaujímavé, no zároveň praktické prvky, volia kvalitné a overené materiály, pri realizácii stavebných prác dbajú i na najmenšie detaily. I preto sa nimi realizované výstavby rodinných a bytových domov radia medzi obľúbené a vyhľadávané projekty.

LOKALITA
Váš nový domov či prenajímaná nehnuteľnosť je vsadená do čarovného prostredia obce Beluša, vzdialenej len pár minút od vyhľadávanej turistickej a rekreačnej oblasti Belušské Slatiny, osady Čerencové. Tie sú známe liečivými zemito-sírnatými vodnými prameňmi, turistickými chodníkmi rôznej náročnosti aj rozmanitými miestami pre skalné lezenie.
Pestrá občianska vybavenosť obce zahŕňa: materská škola, základná škola, predajne s potravinami a iným sortimentom, prevádzky s rôznymi službami, zdravotnícke zariadenia, lekárene, pošta, kostol, pravidelné autobusové spoje, cvičisko pre psov a iné.
Nehnuteľnosť sa nachádza necelých 5 minút jazdy od cestného privádzača na diaľnicu D1 pre smery Bratislava – Žilina - Košice, od okresného mesta Púchov je vzdialená len 9 km.

Naša realitná kancelária je tu pre Vás! Zabezpečíme odpovede na všetky vaše prípadné otázky, nájdete u nás pomoc s administratívnymi i právnymi úkonmi spojenými s kúpou predávanej nehnuteľnosti.

Stav nehnuteľnosti RDN2P : dokončená stavba v štádiu štandard.

Cena: 235.000,- €.

Nájdete na stránke realityMGM.sk pod ID ZA014963.
Call centrum tel: 0910 86 11 86.



Stručná história Slovenska

Prvý štátny útvar Slovanov na území dnešného Slovenska bola Samova ríša (7. storočie), neskôr Nitrianske kniežatstvo (začiatok 9. storočia), ktorého spojením s Moravským kniežatstvom vznikla v roku 833 Veľká Morava. Od polovice 10. do konca 11. storočia sa územie Slovenska postupne začlenilo do Uhorska, ktoré sa v roku 1526 stalo súčasťou Rakúskej monarchie (Habsburskej monarchie), od roku 1867 nazývanej Rakúsko-Uhorsko. Po rozpade Rakúsko-Uhorska v roku 1918 bolo Slovensko súčasťou Česko-Slovenska až do roku 1993 (okrem obdobia samostatnosti počas vojnovej Slovenskej republiky). 1. januára 1993 vznikla rozdelením tohto štátneho útvaru samostatná Slovenská republika.

Slovenská republika je parlamentnou demokraciou, štátnym jazykom je slovenčina. Od 1. mája 2004 je Slovensko členom Európskej únie, od 21. decembra 2007 je členom Schengenského priestoru. Od 1. januára 2009 je 16. členom Európskej menovej únie – eurozóny a oficiálnou menou sa stalo euro, ktoré vystriedalo slovenskú korunu.